Mitkä kulttuurisivut?

Mille kylälle oopperalaulaja Martti Talvela perusti luomulammastilan?
Mitä tapahtui jyryjouluna 1829? Kuinka vanha on Juvan vaakuna?
Mille harjulle kokoonnuttiin laulujuhliin? Juvan kulttuurisivuille kootaan tarinoita juvalaisista kulttuurintekijöistä, paikkojen ja tapahtumien historiasta. Sivut on tehty Juvan kirjaston hanketyönä.

Kirjoitukset on luokiteltu teemoittain. Kaikki artikkelit näkyvät etusivulla kirjoitusjärjestyksessä ja aakkosissa Juva-teeman alla.

Iso osa kirjoituksista on luotu vapaaehtoisvoimin, ja uudet kirjoittajat toivotetaan tervetulleiksi! Onko sinulla juvalainen sukulainen tai tuttu ihminen, jonka tarinan haluat kertoa muillekin? Tai haluatko etsiä tietoa jonkin juvalaisen paikan historiasta ja kirjoittaa siitä? Onko sinulla sivuille sopivia valokuvia?
Ota yhteyttä Juvan kirjastoon vaikkapa sähköpostilla juvan.kunnankirjasto [a] juva.fi, niin pääset mukaan kirjoittajaryhmään.

Näkymä Juvan torille ja kunnanvirastolle. Kuva: Jari Piikki 2002.

2 Comments

  1. jarkko

    sivujen rakenne.

    Toi sivujen rakenne on hyvin harhaanjohtava. Kun etsii jotain, tulee pitkät arkistot yms. ekaksi. Eka tunne on ettei löytynyt mitään. Ja kävijä ei ehkä jää sivuja sitten selaamaan.

    Kannattaa miettiä. Netistä odotetaan että kaikki on nopeaa ja heti silmillä. Etsiminen vie ’liikaa’ aikaa… Varsinkin jos uusi käyttäjä. (sama ongelma on monella kunnalla/kaupungilla kylläkin) byrokratiako se paisuttaa sivutkin? 🤔🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *